Az úticél és környéke
egy helyen!

Malackrumpli Bisztró - Tihany

  • Malackrumpli Bisztró, Tihany

    Malackrumpli Bisztró, Tihany

  • Malackrumpli Bisztró, Tihany (2.fotó)

    Malackrumpli Bisztró, Tihany (2.fotó)

  • Malackrumpli Bisztró, Tihany (3.fotó)

    Malackrumpli Bisztró, Tihany (3.fotó)

  • Malackrumpli Bisztró, Tihany (4.fotó)

    Malackrumpli Bisztró, Tihany (4.fotó)

  • Malackrumpli Bisztró, Tihany (5.fotó)

    Malackrumpli Bisztró, Tihany (5.fotó)

  • Malackrumpli Bisztró, Tihany (6.fotó)

    Malackrumpli Bisztró, Tihany (6.fotó)

Malackrumpli Bisztró elérhetősége:

Tihany, Kossuth Lajos u. 14.Útvonal »
+36 30 ... Mutat

Malackrumpli Bisztró bemutatása

Küldetésünk
“Good food, No design” szlogennel indultunk el gerilla étteremként évekkel ezelőtt, amely azt jelentette, hogy nem adunk a külsőségekre, csak az ételre és azon belül is a tiszta, minőségi alapanyagra koncentrálunk. Időközben eltelt 7 év, fejlődtünk, változtunk, a világ is fejlődött körülöttünk…

“Good Food, less Design!” lehetne az új jelmondat. Még mindig a kiváló alapanyagra és a hozzá illő mérsékletes és modern technológiára koncentrálunk, azaz a tiszta, kiváló minőségű ételre. De ezenkívül a Malackrumpli egy élményhellyé is vált, a környezet, a zene, a fények, a barátságos kiszolgálás és a fesztelen balatoni nyár hangulata…

"Farm to Table"
Hiszünk a lokalitásban, a helyi termelőkben, a szabadon tartott állatok és minősített, bio zöldségek eredeti ízében. Alapanyagainkat a környék biogazdaságaiból, helyi termelőktől válogatjuk össze de ha kell, elmegyünk bárhová, hogy a legjobbat tudjuk beszerezni. A világ felgyorsult és a gasztronómiai környezet is roham tempóban változik körölöttünk, így be kellett látnunk, ma már nem elég csak pusztán kiválóan főzni – kell az a bizonyos „plusz“, ami egyedivé tesz minket. Ezért használjuk nagy örömmel különleges füstölőinket (Myron Mixon). A kiváló alapanyagokat a legmodernebb technológiákkal dolgozzuk fel, hogy a tálalás pillanatában tökéletes állagúak és hőmérsékletűek legyenek.

Sok alapterméket mi hozunk létre, minden mangalica sonka, füstölt tarja, kolbász nálunk készül a téli időszakban (8-9 hónapos érleléssel), ősszel paradicsom konzerveket készítünk (pizza feltét), paprikasót, házi savanyúságokat készítünk annak érdekében, hogy a feldolgozott termékek is házon belül, a legjobb minőségben jöjjenek létre.

Tihanyról röviden: Tihany Magyarország egyik gyöngyszeme, ez a félsziget osztja ketté a Balatont. A félsziget felszínét gejzírek által létrehozott mészkőkúpok színesítik. Klímának, a két lefolyástalan tónak köszönhetõe ... bővebben »

Hirdetés


 
A kornyeke.hu oldal működése érdekében sütiket (cookie-kat) használunk adatvédelmi tájékoztatónk szerint. A böngészés folytatásával Ön jóváhagyja a sütik használatát az oldalon. Rendben
Hétvégére
Következő nyaralásra
Egyszer megnézném
mégsem